Antalya Oto Kiralama
Bizi Takip Edin Antalya Oto Kiralama Antalya Oto Kiralama Antalya Oto Kiralama Antalya Oto Kiralama Antalya Oto Kiralama Antalya Oto Kiralama
  Antalya Hakkında | Makaleler | Hizmetler
Antalya Oto Kiralama +90 532 598 72 40 +90 242 248 09 68
 
Antalya Oto Kiralama tr / en / de
 
ANASAYFA ARAÇLARIMIZ TRANSFER KİRALAMA KOŞULLARI İLETİŞİM
E Mail : info@atlasotokiralama.com
 
HİZMETLER
Lara Araç kiralama Antalya
Antalya Güzeloba Oto Kiralama
Belek Rent A Car Antalya
Antalya Çağlayan Kiralık Araba
Antalya Kundu Rent A Car
Araç Kiralarken Bilmeniz Gerekenler
Antalya Beldibi Oto Kiralama
Antalya da Nerelerde Kalınır
Antalya Konyaaltı Araç kiralama
Antalya Şirinyalı Araç kiralama
Antalya'da Oto Kiralama Hizmet Noktalarımız
Antalya Otogar Araç Kiralama
Antalya Boğazkent Araba Kiralama
Kaleiçi Kiralık Araç Antalya
Otel Teslim Araç Kiralama Antalya
Antalya Adrese Teslim Araba Kiralama
Örnekköy Araç Kiralama
Kundu Otellere Araç Kiralama

Antalya Otogar Araç Kiralama

Orta ve alt gelirli insanların uzun seyahatlerde tercih ettiğimi ulaşım şekli karayolu taşımacılık ve ulaştırma seçeneğidir genelde, nedeni malum fiyatların havayolu ulaşımına nazaran daha ekonomik olması veya başlangıç noktasında havalimanı bulunmaması gibi etkenlerin yanında birde yükseklik fobisi olanlar bu sınıf yolcular otobüs ile ulaşım seçeneklerini değerlendirirler.

Otobüs seyahatleri otogar terminalleri arasında başlar ve biter, yani halk dilinde otogar, belli başlı illerde genelde şehir merkezlerine uzak konumda yer alırlar sebep olarak ta şehir içi trafiğine yoğunluk katmamak adınadır, birde ilçeler arası tolculuklarda mecburi kullanım ulaşım şeklidir, zaman olarak uzun ücret olarak ekonomik olsa da  artık eskisi kadar rağbet görmemektedir, çünkü insanlar için artık zaman kavramı çok önem arz etmektedir.

Akdeniz bölgesinin en büyük ve işlevsel otogarı Antalya ilinde yer almaktadır, ilin en kuzey bölümünde burdur tolu çıkış güzergahında yer alan terminal şehirler arası ve ilçeler arası olarak iki ana terminal ile hizmet vermektedir, yetkililerin açıklamalarına göre günde en az 25000 kişi geliş ve gidişlerde otogarı ziyaret etmektedir.

Antalya otogarına ayak bastığınızda buradan şehir merkezine Antalya ulaşımın sağlamış olduğu toplu taşıma araçları çok sayıda yer almaktadır, ant bus, ant ray gibi kurumlar yanında otobüs şirketlerinin kendi servis araçları ile ulaşım sağlamakta mümkündür, bu seçenekler de biraz zaman kaybı yaratsa da ekonomik anlamda tercih edilebilir.

Gelin Biz size zaman ve konfor sunalım!

Antalya otobüs terminaline ayak bastınız bizden öncesinde yaptırmış olduğunuz rezervasyon dahilin de sizi orada karşılayalım istediğiniz model aracı size orada teslim edelim ve yine arzu etmeniz durumunda aynı noktadan iade alalım, üstelik en hesaplı fiyatlara ! Antalya Otogar Araç Kiralama hizmeti ile bu farkı yaşayın.

Bir Önceki Hizmetimiz : Antalya Şirinyalı Araç Kiralama

   
Antalya Oto KiralamaATLAS | ANTALYA SANAYİ VE TİCARET ODASI KAYIT NO : 61864
Anasayfa Hakkımızda Referanslar Antalya Gezi Rehberi Site Haritası SSS | FQA
Antalya Oto Kiralama Antalya Oto Kiralama Antalya Oto Kiralama © 2006 Copyrgiht Atlas Oto Kiralama Ltd.Şti  
Es Yazılım Bilişim